A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА (ПРОПОЗИЦІЯ) ПРО УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ МІЖ ЖАШКІВСЬКИМ ВУЖКГ ТА СПОЖИВАЧАМИ ПОСЛУГ

Дата: 02.01.2023 08:54
Кількість переглядів: 69

Укладення договору на надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення між виконавцем послуг і споживачами - співвласниками (фізичними особами, фізичними особами – підприємцями та юридичними особами) багатоквартирного будинку, власниками будинків садибного типу - передбачено Законом України «Про житлово-комунальні послуги».
Згідно з ч. 1 і 2 ст. 633 Цивільного Кодексу України, публічний договір – це договір, в якому одна сторона взяла на себе обов'язок здійснювати надання послуг кожному, хто до неї звернеться. Умови публічного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів.
Публічна оферта - пропозиція суб’єкта господарювання, адресована будь-якій особі у відповідності зі статтею 633 Цивільного кодексу України, спрямована невизначеному колу осіб, укласти з ним договір про надання послуги на умовах, що містяться в публічній оферті.
У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 вказаного Закону, ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України
Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення (договору про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, юридичних осіб інших об’єктів нерухомого майна або водопостачання та/або водовідведення, приєднаних до внутрішньобудинкових мереж, які отримують послуги для задоволення власних потреб, а також для забезпечення господарських, технологічних (власних) потреб багатоквартирного будинку в цілому).

- Договір з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем).
- Договір з індивідуальним споживачем у будівлі, приміщення якої є самостійними об’єктами нерухомого майна, про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.
Публічні договори приєднання про надання комунальних послуг з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги. При цьому розміщується повідомлення про місце опублікування тексту договору у загальнодоступних місцях на інформаційних стендах та/або рахунках на оплату послуг.
Договір вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги. При цьому розміщується повідомлення про місце опублікування тексту договору у загальнодоступних місцях на інформаційних стендах та/або рахунках на оплату послуг.
Індивідуальні споживачі, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до
Жашківського ВУЖКГ для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.
У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).
Договір розміщено на веб-сайті
Жашківського  ВУЖКГ у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до Підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

Додаток:

https://rada.info/upload/users_files/03356909/d527ce01d0d10ad5614b9e29ac8def5b.docx

https://rada.info/upload/users_files/03356909/7415d7f9e16a66cf11efeac4b0dd87d1.doc

https://rada.info/upload/users_files/03356909/2ed0741467902fc205ef2dc166cf92ba.doc

https://rada.info/upload/users_files/03356909/3ef716182b02cd0561cc2a1819f07bc2.doc

https://rada.info/upload/users_files/03356909/f2f07b7a04855c7b58e5e66d14a0a643.doc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора