A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства

Новини

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ

ПРИЄДНАННЯ ДО ТИПОВОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII зі змінами та доповненнями, в редакції від 01.05.2021 року, підстава Закон №1060-ІХ від 03.12.2020 року, Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання », «Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», затверджених постаново КМУ від 05.07.2019року № 690, Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства публікує ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення . Цей Договір укладається шляхом надання повної й безумовної згоди (акцепту) Споживача на укладення Договору в повному обсязі, без підпису письмового примірника Договору сторонами. Споживач підтверджує факт ознайомлення та згоди з усіма умовами цього Договору в повному обсязі шляхом акцептування. Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

08:34 02.01.2023

Поточний дрібний ремонт дорожнього покриття міста

20 червня 2022 року Жашківським виробничим управлінням житлово-комунального господарства до підрядних організацій ,які надають послуги з асфальтування дорожнього покриття подано листи, щодо надання ними калькуляції вартості 1м.кв. робіт струменевим та гарячим методом.

08:52 28.06.2022

Ціна послуги з управління

Пояснювальна записка, щодо зміни ціни на послугу з управління багатоквартирним будинком, що надається Жашківським ВУЖКГ станом на 01.06.2021 року

16:39 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора